✓ Rask levering (1-3 dager)

✓ 100% fornøydgaranti

 Lynrask kundeservice

Glem kostbare injeksjoner – glatt ut huden med peptider!

Har du hørt om peptider? Peptider er en banebrytende ingrediens i hudprodukter som ansiktskrem. Hudens aldringstegn reduseres på både kort og lang sikt. Huden får et lite løft, uten kostbare injeksjoner. Les videre for å komme i gang med denne fantastiske superingrediensen!

Hudpleie med det patenterte tri-peptidet SYN®-AKE

Vil du at huden skal se yngre og glattere ut med omtrent umiddelbar virkning? I så fall er hudpleie med peptider det rette valget for deg. Peptider er naturlige aminosyrer som får mikromuskulaturen i ansiktet til å slappe av. Vi bruker det patenterte tri-peptidet SYN®-AKE i våre produkter.

😍Du får gratis prøve på dagkrem og nattkrem med SYN®AKE 😍 Det er bare å klikke her 👉

SYN®-AKE er et syntetisk virkestoff som etterligner de samme peptidene som du finner i giften til Waglerlanseslanger. Det er dette virkestoffet som har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Huden ser glattere ut når ansiktet slapper av, samtidig som avslappede muskler også forebygger dype rynker på sikt.

Serum og ansiktskrem med peptider

Du finner både serum, ansiktskrem og øyekrem med peptider her hos oss, men vi fører ikke andre typer hudprodukter med peptider. Dette er et bevisst valg. Virkestoffet får ikke nok tid til å virke i produkter som skylles av. Serum og annen ansiktspleie som trekker inn i huden gir peptidene best tid til å virke.

Du får en ungdommelig glød og fine linjer reduseres, uten at ansiktet blir stivt og ubevegelig. Våre produkter varer i opptil åtte timer, og du får best effekt etter cirka to timer. Du slipper å injisere huden med kjemikalier. Det er heller ingen fare for at muskulaturen stivner når du bruker serum og dagkrem med peptider.

Tvert imot, du får frisk og glødende hud som føles helt herlig ut.

Produkter med peptider fra Synake

Du kan også forebygge fine linjer og rynker om du begynner å bruke produktet tidlig nok. Det er ingen grunn til å vente på at rynkene skal dukke opp. Hvis du er nysgjerrig og har lyst til å komme i gang, kan du velge blant følgende produkter med peptider i nettbutikken vår:

Det flotte med disse produktene er at de også har andre gode effekter, i tillegg til å motvirke fine linjer og rynker. Dagkremen Instant Lift kan blant annet lysne pigmentflekker. Den er fri for parabener og dermatologisk testet.

Eye Pearls er perfekt for deg som vil stramme opp huden rundt øynene. Du reduserer mørke flekker og ser mer våken ut, takket være skimmerpartikler. Den kan også brukes som primer om du vil ha en ekstra glød i hele ansiktet.

Høres dette spennende ut?

😍Du får gratis prøve på dagkrem og nattkrem med SYN®AKE 😍 Det er bare å klikke her 👉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lynrask levering til hele Norge

1-3 virkedager

100% Fornøydgaranti

Full retur- og angrerett

100% Sikker betaling

Klarna / MasterCard / Visa