✓ Rask levering (1-3 dager)

✓ 100% fornøydgaranti

 Lynrask kundeservice

Derfor bør du bruke ansiktspleie med Retinol Vitamin A

Hva er egentlig Retinol? Retinol er et annet ord for A-vitamin, et vitamin som gir deg ren, glatt og myk hud. Det er en av de virkestoffene som har best dokumentert virkning innen hudpleie. Her kan du lese om hvordan du også kan få ungdommelig og glatt hud ved hjelp av dagkrem med Retinol Vitamin A.

Vitamin A reduserer rynker og fine linjer

Dagkrem med Retinol Vitamin A fører til økt produksjon av kollagen, samt forhindrer nedbrytning av eksisterende kollagen. Virkestoffet er derfor effektiv mot fine linjer og rynker. Kollagen finnes naturlig i huden og er en nødvendig del av strukturen. Dessverre reduseres kollagennivået etter hvert som vi blir eldre, noe som fører til rynker.

A-vitamin er en kraftig antioksidant som bremser utvikling av frie radikaler. Frie radikaler fører til tidlige aldringstegn i huden og forårsakes av blant annet forurensning, stress, sigarettrøyk og UV-stråler. Du kan bremse aldringsprosessen dramatisk ved å bruke hudprodukter som er rike på antioksidanter som Vitamin A.

Du får en friskere hudtone

A-vitamin fører til økt celledeling i huden. Det betyr at huden fornyer seg raskere, noe som gir en ungdommelig glød. Hudtonen blir friskere og virker jevnere. Virkestoffet er også effektivt mot pigmentflekker, ettersom det er en tyrosinasehemmer.

Tyrosinasehemmere reduserer produksjon av melanin, det vil si hudens eget pigment. Dersom du sliter med ujevn pigmentering og pigmentflekker, kan det derfor være gunstig å velge hudpleie med Retinol Vitamin A. Det er heller ingen fare om du ikke har dette problemet – du kan allikevel nyte godt av en frisk og fin hudtone.

A-vitamin gir ren og fin hud

En stor fordel med A-vitamin er at vitaminet bekjemper urenheter i huden, ettersom den reduserer talgproduksjon. Altfor mye talg i huden kan føre til tilstoppede porer og problemer med aknebakterier. Det kan dermed være gunstig å bruke dagkrem med A-vitamin dersom du har uren hud. Retinol kan også virke desinfiserende.

Dokumentert effekt mot fine linjer og rynker

Retinol A-vitamin har som nevnt en dokumentert effekt mot fine linjer og rynker. Det har blitt utført en rekke studier over flere tiår som bekrefter at vitaminet kan redusere aldringstegn – les mer om dem her. Den enestående virkningen ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1969 av professor Albert Kligman.

Professoren ønsket egentlig å undersøke om retinoider var effektive mot brannskader og hudsykdommer. Det viste seg at over halvparten av de eldre testdeltakerne fikk glattere hud og mindre rynker – og dermed ble A-vitamin en viktig ingrediens i hudprodukter.

Dagkrem med Retinol Vitamin A

Det finnes mange hudprodukter på markedet med Vitamin A. Du må imidlertid være obs på hvilke du velger. Dessverre inneholder mange av dem for lite retinol til at du får ønsket effekt. Vi anbefaler at du bruker et produkt med rikelige mengder og gjør grundige undersøkelser før du kjøper.

Retinol Vitamin A dagkrem er et hudprodukt som er utviklet spesielt for å fremheve de fantastiske egenskapene til A-vitamin. Dagkremen inneholder også en rekke andre fordelaktige ingredienser. Avokadoolje og mandelolje gir rikelig med fukt og pleie, mens tigergress har en helende effekt på skadet hud. Ikke minst, så har vi tilsatt Vitamin E som er en kraftig antioksidant.

Har du lyst til å prøve dagkrem med Retinol Vitamin A? Bestill en gratis test her og oppdag alle de gode egenskapene selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lynrask levering til hele Norge

1-3 virkedager

100% Fornøydgaranti

Full retur- og angrerett

100% Sikker betaling

Klarna / MasterCard / Visa