✓ Rask levering (1-3 dager)

✓ 100% fornøydgaranti

 Lynrask kundeservice

Julegavetips til dame

Gavetips til dame: makeup, hudpleie og gavesett som hun kommer til å elske

Trenger du gavetips til dame, enten det er mor, kjæreste, søster eller en god venninne? Hva med deilig ansiktspleie, anti-aging produkter, makeup, kroppspleie og andre herlige hudpleieprodukter? Aimé er her for å hjelpe deg med våre beste gavetips, slik at du kan skjemme bort damene i ditt liv.

Her på denne siden finner du gavetips til damer som elsker velvære. Aimé har valgt ut lekker makeup, ansiktspleie og hudpleie som vi simpelthen bare elsker. Vi er overbevist om at dere kommer til å elske dem også! 

Disse produktene er perfekte som julegave til damer du vil gjøre ekstra stas på. Naturlige ansiktsmasker, anti-aging krem, øyekrem og lekker sminke til fest og hverdags – dette er bare noe av det du finner her. Kjøp enkelte produkter eller sett sammen ditt eget gavesett – du har mange muligheter.

Hvis du heller foretrekker å gi bort gavekort i gave, så kan du kjøpe det her >>

Lag egne gavesett til dame

Et av våre mest populære gavetips til dame er å lage dine egne gavesett. Skaff deg en lekker eske eller pynt en gammel pappeske. Deretter fyller du den opp med hudpleie, kroppspleie og sminke som du vet at hun liker. Hva med ansiktspleie med fuktighetsgivende, anti-aging ingredienser?

1) “Glad i deg»: Gavesett til mor, søster eller datter

Deilig ansiktspleie og hudpleie er ikke bare bra for kroppen. Det gjør også godt for sjelen! Så hvorfor ikke lage en “glad i deg”-gavesett til mor, søster eller datter? Fyll opp pakken med produkter som oser velvære. Vi har dagkrem for for de fleste hudtyper. Kjøp også øyekrem, serum, ansiktsrens og en god nattkrem for å lage et komplett sett med ansiktspleie. 

Vet du ikke hvilken hudtype hun har? Velduftende såper og body lotion er også et must i slike gavesett. Mange av såpene er milde og passer alle hudtyper. De er derfor et trygt valg. For eksempel, rosesåpe og lavendelsåpe med fuktighetsgivende ingredienser faller i smak hos de fleste.

2) “Du ser fantastisk ut”: Makeup til en god venninne

Hva med å lage en egen “Du ser fantastisk ut”-gavesett til damer som liker å pynte seg? En pakke full av lekker sminke er en perfekt gave til damer som du elsker å tilbringe tid med. Legg gjerne ved en invitasjon til middag på byen eller cocktails en fredag kveld, slik at dere kan gå ut og se fantastiske ut sammen. Her hos Aimé finner du alt du trenger for en komplett look, fra rålekker øyenskygge og kajal til foundation og rouge.

3) “Ready for romance”: Gavesett til kjæresten 

Sett sammen et romantisk gavesett til kjæresten din. Hun kommer garantert til å bli glad for den. Slike hjemmelagde gavesett til dame simpelthen oser av omtanke, siden du har tatt deg tiden med å håndplukke hudpleieprodukter og sminke til henne. Fyll den opp med skjønnhetsprodukter som du vet at hun liker å bruke før dere skal på date. Deretter legger du ved et “gavekort” på en date sammen, enten det er en deilig middag eller vinkveld i byen.

Vårt beste gavetips til damene i ditt liv

Vårt beste gavetips er at du forsiktig spør henne om hvilke produkter hun elsker og setter pris på. Da kan du være sikker på at du treffer blink med både hudpleie og sminke. Prøv å flett spørsmålet naturlig inn i samtalen for at hun ikke skal skjønne hva du pønsker på.

For eksempel, har hun sensitiv hud og trenger skånsomme produkter? Elsker hun å slappe av i badekaret med ansiktsmasker? Hvilken makeup kan hun ikke leve uten? Eller kanskje hun ikke liker sminke så godt, men elsker luksuriøs hårpleie?

Da er det bare å ønske deg lykke til med å handle gaver! Og du, det er lov å kjøpe noe til deg selv også når du er i gang 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lynrask levering til hele Norge

1-3 virkedager

100% Fornøydgaranti

Full retur- og angrerett

100% Sikker betaling

Klarna / MasterCard / Visa