✓ Rask levering (1-3 dager)

✓ 100% fornøydgaranti

 Lynrask kundeservice

Slik velger du beste solkrem for moden hud

Det er få ting som fører til aldringstegn og rynker som skadelige UV-stråler. En god solkrem for moden hud er derfor et must! Men hvordan finner du frem til beste solkrem for nettopp din hud? Les vår lille guide for å finne frem til rett ansiktssolkrem.

Derfor bør du alltid bruke ansiktssolkrem

Holder det ikke å bruke dagkrem med solfaktor? Dette spørsmålet hører vi ofte. Dagkrem med solfaktor er topp om vinteren, men ellers på året trenger vi ekstra beskyttelse. Det holder ikke med det som allerede finnes i dagkremen din, selv om vi anbefaler å bruke begge deler for maksimal beskyttelse.

Det er dessuten viktig å beskytte hele kroppen, og det inkluderer hender og armer. Det er fort gjort å bare tenke på ansiktet på dager med T-skjorte vær. Vi trenger imidlertid en god solkrem til hele kroppen.

Husk at skadelig UV-stråler kan trenge gjennom skyer. Du bør derfor bruke solkrem, selv når det er grått ute.

Beste solkrem for moden hud

Vi anbefaler å bruke en solkrem med SPF30 for moden hud. Aloe Vera Sun Lotion SPF30 er et fantastisk produkt for deg som har tørr hud. Den inneholder rikelig med fuktighetsgivende ingredienser, samtidig som Aloe Vera er skånsom mot huden. Bruk gjerne Aloe Vera Body Lotion for å lindre huden og sikre en nydelig brunfarge som varer.

Biovitality Sun Care SPF30 er også et supert alternativ for deg som vil ha solkrem til ansikt som passer for moden hud. Den har en deilig tekstur som kjapt trekker inn i huden, uten å føles klissete. Solkremen inneholder aktive ingredienser som ikke bare beskytter huden, men som også gir pleie og næring.

Det er ikke bare ansiktet som er utsatt for aldringstegn. Hendene kan også få pigmentflekker og rynker som følger av mye tid i solen. Anti-Aging Hand Cream SPF30 er en fuktighetsgivende håndkrem som behandler pigmentflekker og aldringstegn. Håndkremen inneholder SymWhite PLUS som lysner brune flekker, samtidig som den er skånsom mot huden.

Dersom du har svært tørr og sensitiv hud, kan du bruke noen dråper med hudolje og serum først. Du kan også smøre deg inn med en god fuktighetskrem. Vi anbefaler at du tilfører fuktighetskrem eller oljeserum aller først og gir produktene tid til å trekke inn i huden. Solkremen tar du på deg helt til sist.

Slik bruker du solkrem for best effekt

Nå som du har valgt beste solkrem for din hudtype, så må du bruke den riktig for å få tilstrekkelig beskyttelse. Vi anbefaler at du gir solkremen minst 15 minutter på å virke før du går ut i solen, så sant det er mulig. Du bør også smøre deg på nytt regelmessig i løpet av dagen. Du bør også ta på deg mer solkrem etter hver gang du har svettet, badet og tørket deg med håndkle.

Solkrem som har gått ut på dato gir ikke tilstrekkelig beskyttelse. Det kan være fristende å bruke fjorårets solkrem på nytt, særlig hvis du har mange halvfulle flasker med solkremrester stående. Du bør allikevel bytte ut solkremen hvert år for å være sikker på at du ikke blir brent.

Solkremen bør også oppbevares forsvarlig. Hvis den har blitt stående ute i solsteiken på stranden om sommeren og deretter blitt liggende bak i sekken når du stod på ski neste påske, så kan du være ganske sikker på at den må byttes ut. Solkremen bør helst oppbevares på et kjølig og mørkt sted. Mange velger å ha oppbevare solkrem i kjøleskapet.

Trenger du en ny solkrem for moden hud? I så fall kan du se nærmere på utvalget vårt ved å klikke her.

11 comments

 1. Randi michelsen Edvartsen

  Vil gjerne prøve serum

 2. Randi michelsen Edvartsen

  Dette gjelder synakon serum

  1. Så gøy høre, det gjør oss happy! Du kan få en gratis flaske i full størrelse når du ved bestiller her: https://aime.no/synakeserum/. Alt du betaler er kr 49 for frakt. Du blir abonnent, men forplikter deg ikke til å kjøpe noe mer. Bare gi beskjed når du får flasken om du ikke vil fortsette som abonnent.

 3. Jeg Er Veldig Fornøyd Med Produktene…

 4. Allan jansen

  Ok

 5. Lyst å prøve solkremen 🙂

  1. Berit Sundet Olsen

   Ja det har jeg, reiser til GC i Okt hjemme til jul

 6. Berit Sundet Olsen

  Alltid fornøyd♥️

  1. ♥️

 7. Generelt for alle produkter, ikke minst hudkremer. Varene leveres i postkassen og er tidvis dypfryste når de hentes derfra. Er dette hensiktsmessig/har produktet ønsket kvalitet ETTER opptining?????

  1. Hei Elsa, dette er det nok flere som lurer på, så det er fint at du spør. Produktene er testet og godkjent for både høye temperaturer som vi kan ha om sommeren, og lave temperaturer som vi i Norge har om vinteren. Det er heller ikke bare i postkassen det er kaldt, lastebilene som frakter produktene er også tidvis både varme og kalde.

   Men selv om produktene er testet og godkjent vil temperaturen påvirke produktet. Vi har faktisk testet litt her i Sandefjord i vinter, og de produktene vi har testet har det gått helt fint med. Du har også full garanti når du handler hos oss, så om produktet ikke er tilfredstillende etter opptining, er det bare å returnere det og du skylder ingen ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lynrask levering til hele Norge

1-3 virkedager

100% Fornøydgaranti

Full retur- og angrerett

100% Sikker betaling

Klarna / MasterCard / Visa