Din handlekurv
✓ Rask levering (1-3 dager)

✓ 100% fornøydgaranti

 Lynrask kundeservice

Black Week 2023: Tilbud på alle varer hele uken

Black Friday er i år 24. november. Klarer du ikke å vente? Se aktuelle kampanjer her>>

Aimé feirer Black Week 2023 hele uken med fantastiske tilbud på kroppspleie, ansiktspleie, sminke og mye mer.  Black Week er en av årets store salgskampanjer i Norge, og her blir det for alvor knalltilbud på alle varene. 

Gode tilbud på skjønnhet og velvære Black Friday 2023

Selv om vi kan friste på med fabelaktige priser alle dager, så slår vi litt ekstra til på Black Friday. Du får mange muligheter til å skjemme deg bort: luksuriøse såper, deodoranter uten aluminium, hårpleie som fremmer hårvekst og deilige ansiktskremer som strammer opp moden hud. Vi har også en mengde hudpleie på tilbud for alle hudtyper, inkludert dagkrem og nattkrem for deg som trenger masse fukt eller vil redusere rynker.

Skjem deg bort med deilig velvære

Høst og vinter kan være tøff for både hud og hår. Temperaturvariasjoner, kulde og tørt inneklima kan føre til tørr hud, uansett hvilken hudtype du har til vanlig. Black Week er en flott anledning til å skjemme deg bort med alt du trenger til velvære og hverdagsluksus.

Kjøp sminke under Black Week 2023

Du kan kjøpe alt av sminke på tilbud under Black Week 2023. Vi har makeup som passer til både hverdags og fest. Fargene er vakre og passer for alle. Selvsagt finner du også sminkekoster av høy kvalitet på salg. Skaff deg det rette verktøyet for å legge sminke med høy presisjon. 

Bruk tilbudene til å handle julegaver tidlig

Black Week er en fantastisk mulighet til å kjøpe flotte julegaver til lave priser. Skjem bort din mor, søster, venninner, døtre og andre du er glad i med sminke og hudpleie av topp kvalitet. Vi har hudpleieprodukter, hårpleie og makeup som passer for de fleste hudtyper og hårtyper. Du har derfor gode muligheter til å finne noe som faller i smak i det store utvalget vårt.

Lynrask levering til hele Norge

1-3 virkedager

100% Fornøydgaranti

Full retur- og angrerett

100% Sikker betaling

Klarna / MasterCard / Visa